Hirdetés

James Cameron ötletei a Terminátor 5-höz

|

Annak ellenére, hogy James Cameron nem kapcsolódik szorosan a Terminátor 5 előkészületeihez, megvan a maga építő jellegű véleménye, melyet ötlet formájában meg is osztott az illetékesekkel.

Hirdetés

James Cameron igazán tudja, miről kell szólnia egy Terminátor filmnek, hiszen két alkalommal is örökbecsű klasszikust adott a világnak Terminátor témában. Az Avatar rendezője kizárólag a forgatókönyvíróknak segít be a Terminátor 5 kapcsán, de ötleteivel megkereste a film beszélt főszereplőjét, Arnold Schwarzeneggert, és adott neki pár jó tanácsot a filmmel kapcsolatban. Cameron szerint a Terminátor 5-nek nem másról kell szólnia, mint a T-800-as modellről, ugyanis rengeteg értékes történetet lehetne még elmesélni róla. Cameron továbbá óvaintette Schwarzeneggert, hogy ha nem kap központi szerepet a filmben (értsd, főszerepet vagy nagyon fontos mellékszerepet), akkor ne is vállalja el a felkérést. A Terminátor 5 előkészületei jelen pillanatban a Megan Allison vezette Annapurna Films berkein belül zajlanak, és Justin Lin már biztosan nem fogja megrendezni az alkotást. S ha már Termintárnál tartunk, emlékeztek még a nyereményjátékunkra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.