Hirdetés

James Cameron visszatért a Mariana-árok mélyéről

|

Mindenki hőn szeretett 3D nagykövete és Avatar-specialistája, James Cameron visszatért 11 kilométeres túrájáról, amelyet nem előre, hátra, vagy felfelé, hanem lefelé tett meg rekordot állítva.

Hirdetés

James Cameron nyilatkozataiban egyöntetűen úgy jellemezte a Mariana-árok mélyére tett kirándulását, mintha elhagyta volna a Földet. Az Avatar rendezője hat órát szeretett volna lenn tölteni a Föld legmélyebb pontján, de a hidraulikus folyadék szivárgása miatt ez lerövidült háromra és a robotkart sem tudta használni, így sem kőzetmintákat, sem honos állatokat nem tudott a felszínre hozni. Cameron némileg csalódottan konstatálta, hogy az élővilág nem volt olyan buja és változatos, mint más helyeken több ezer méter mélyen, ennek ellenére nem cserélné el az élményt semmi mással. A Mariana-árok mélyén készült felvételek természetesen ígérete szerint valamilyen formában jelen lesznek az Avatar folytatásában is. Gratulálunk, James!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.