Hirdetés

James Franco lehet Óz, a nagy varázsló

|

Valami átok ülhet Óz, a nagy varázsló karakterén, hiszen már két színész is bedobta a törölközőt rövid időn belül, de talán a 127 óra sztárja, James Franco lesz a befutó.

Hirdetés

Kezdetben Robert Downey Jr.-t kérték fel varázsolni, majd Johnny Depp ugrott be helyette, végül ő is viszlátot üzent a produkciónak. A Disney stúdió villámgyorsan új tehetség után nézett és tárgyalásokat kezdtek folytatni az idei Oscar házigazdájával, valamint a 127 óra díjnyertes színészével, James Franco-val. Ha sikerül megegyezniük, akkor Sam Raimi rendezővel újra együtt dolgozhatnak a Pókember 3 után. Az Óz, a nagy varázsló premierjére 2013-ig várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.