Hirdetés

James Franco pornózni fog az HBO új drámájában

|

Hirdetés

Az HBO nem pihen. Mostanában, folyamatosan potyognak az információk az újabbnál újabb  sorozataikról, és ezúttal sincs másképp. David Simon új sorozata, a Mutassatok egy hőst pontosan 10 nap múlva debütál az HBO-n. Simon utoljára 2 éve dolgozott együtt a csatornával, ezelőtt olyan neves sorozatokat készített, mint a Gyilkos megszállás vagy a Drót, úgy látszik, most sem készül szünetet tartani. Ugyanis az Oscar Isaac főszereplésével készült politikai dráma mellett még egy sorozat tervét rendelte be az HBO, ez pedig a The Duce nevet viseli, Simon elmondása szerint a sorozat a modern kapitalizmus kritikája a pornóipar köntösébe bújtatva, amely a világ legjövedelmezőbb piaca. A csatorna berendelte a pilotot és kiderült, hogy James Franco alá is írt két főszerepre. Igen, két főszerepre, mert egy ikerpárt fog alakítani a pornóipar kellős közepében. Ezen felül pedig Michelle MacLaren, a Breaking Bad egyik állandó rendezője fogja dirigálni a pilotot és talán az egész évadot a kezei alá veheti. [caption id="attachment_59944" align="aligncenter" width="1024"]

Paul Haggis és David Simon a Mutassatok egy hőst forgatásán.
Paul Haggis és David Simon a Mutassatok egy hőst forgatásán.[/caption] A The Duce a 70-es és 80-as éveket egyaránt érinti majd, megismerhetjük a felemelkedést, a 80-as évek HIV járványát, az alvilág beavatkozását és természetesen azt is, hogyan vált a pornóipar Amerika legnagyobb piacává. Aki ismeri Simon eddigi sorozatait már bizonyára nagyon örül, de nem ez az egyetlen jó hír a rajongók számára, ugyanis még egy pilotot berendeltek a készítő tervei közül.  A Capitol Hill egy feszültséggel teli drámának ígérkezik, amelynek középpontjában a modern Egyesült Államok Capitoliuma áll majd. Egyelőre több információ nem érkezett, de mint tudjuk, Simon tökéletes rálátással rendelkezik a fajok közötti ellentétekre, fegyverbirtoklásra és drogokra, nagyjából minden olyan problémára, ami erősen érinti az amerikai társadalmat. A Capitol Hill és a The Duce is egyaránt ígéretes terveknek tűnnek, kíváncsian várjuk a végeredményt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.