Hirdetés

James Gunn a szuperhősfilmek védelmében

|

Hirdetés

Az idei Oscar-díjátadón Jack Black tett egy vicces megjegyzést a szuperhősfilmek óriási költségvetésével kapcsolatban, előtte pedig az Éjjeli féreg rendezője, Dan Gilroy kiáltott fel az ilyen típusú filmek "cunamija" miatt. Most a Galaxis őrzői direktora, James Gunn szólalt fel a szuperhősfilmek védelmében.

Az igazság az, hogy legyen szó bármilyen médiumról, a populáris darabokat mindig lehurrogta az önjelölt elit. Már így is több díjat nyertem a Galaxis őrzőivel, mint azt valaha is hittem volna. Ami viszont kissé zavar, az az, hogy sok ember azt hiszi, ha nagy filmeket készítesz, akkor azt kevesebb szeretettel és törődéssel teszed, mint azok, akik független és komolyabbnak gondolt hollywoodi produkciókat csinálnak. Dolgoztam már B-filmeken, független filmeken, gyerekmozikon, horrorokon és gigantikus alkotásokon is. Azt látom, hogy számos olyan ember van mindenfelé, akik a pénzért vagy a saját hiúságuk táplálásáért csinálnak filmeket. És vannak azok az emberek, akik azért teszik azt amit, mert imádnak történeteket mesélni, imádják a mozit, és próbálják visszaadni a világnak annak a varázslatnak egy részét, amit ők mások munkáiból szereztek meg.
guardians-galaxy-poster
Ha úgy gondolod, hogy a szuperhősfilmeket gyártó emberek ostobák, akkor gyere és mondd a szemünkbe. És ha valóban azt hiszed, hogy a független filmesek vagy a "komolyabb" filmkészítők több szeretetet táplálnak a karaktereik iránt, mint a Russo testvérek Amerika Kapitány iránt, vagy Joss Whedon Hulk iránt, vagy akár én egy beszélő mosómedve iránt, akkor egyszerűen nagyot tévedsz.
Azt be kell látnunk, hogy a szuperhősfilmeknek nincs szüksége Oscar-díjakra, amíg a rajongók és a filmek készítői szeretik és elismerik őket, a bejegyzése alatt Gunn így szólt a nézőihez: "Ti vagytok az én népem, és imádom mindegyikőtöket. Mi vagyunk Groot."  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.