Hirdetés

James Gunn a védelmébe vette Chris Prattet

|

Az író-rendező keresetlen szavakkal reagált a sztárt ért vádakra.

Hirdetés

Chris Prattnek sikerült az, ami csak keveseknek: egy sitcom jópofa mellékalakjának megformálójából az A-kategóriás sztárok élvonalába emelkedett. Az utóbbi időben azonban sokat vesztett a népszerűségéből, mivel a hírek szerint a keresztény hitét sosem tagadó férfi rendszeres látogatója a Zoe Church gyülekezetének.

Hirdetés

A Chad Veach által vezetett egyházat pedig gyakran érik olyan vádak, hogy tagjai súlyos előítéletekkel viseltetnek az LMBTQ+ közösség tagjaival szemben, és szoros kapcsolatokat ápolnak más, szélsőséges csoportokkal. Pratt természetesen tagadta ezt, azt állítva, hogy félreértéseken és rosszindulatú pletykákon alapuló rágalmakról van szó, ám ezzel nem sokat ért el. Egyre többen és többen követelik, hogy a színészt cseréljék másra a Marvel képregényeinek adaptációiban.

James Gunn - akinek a Disney 2018-ban antiszemita és pedofil Twitter-"viccek" miatt egy időre útilaput kötött a talpára, majd később mégis visszavette - a maga sajátos stílusában reagált a vádakra. Arra, hogy Prattnek mennie kell, azt írta, hogy:

"Miért is? A te légből kapott, totálisan fals nézeteid miatt? Valamiért, amit valaki mondott róla, és nyilvánvalóan nem igaz? Chris Pratt sosem lesz lecserélve Űrlordként, vagy ha mégis, akkor mindannyian vele megyünk."

A direktor később sem hagyta annyiban a témát. Egy másik vádra reagálva azt nyilatkozta, hogy:

"Ismerem a gyülekezetet, ahová jár. Veled mi a helyzet? (A válasz az, hogy nem ismered, de hallottad valakitől, aki hallotta valakitől, aki hallotta valakitől, hogy hova is jár, és úgy döntöttél, hogy "Oké, akkor elhiszem ezt az online hallott, borzasztó dolgot erről a hírességről!")"

Gunn tehát kiállt kedvence mellett, viszont az is tény, hogy a Zoe Church-re és annak vezetőjére nem először vetül a gyanú árnyéka. Korábban Elliot Page "hírhedten LMBTQ+-ellenesnek" nevezte az egyházat. Veach és a neje pedig producerként működtek közre a homoszexualitást a pornófüggéssel, illetve a hűtlenséggel összemosó The Heart of Man tető alá hozatalában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.