Hirdetés

James Gunn írja és rendezi a Galaxis Őrzői 3-at is

|

Végre hivatalos, hogy James Gunn felel majd a Galaxis Őrzői 3. részéért is.

Hirdetés

A Galaxis Őrzői 2 még meg sem érkezett a mozikba, de sokan már a harmadik felvonásról spekulálnak. Két kérdés bukkan fel ezzel kapcsolatban leggyakrabban. Az egyik az, hogy vajon milyen új karakterek csatlakoznak majd az Őrzőkhöz, a másik pedig az, hogy az írói és rendezői pozícióban kiválóan teljesítő James Gunn visszatér-e a folytatáshoz?

Hirdetés

A direktort régóta faggatják már a témával kapcsolatban, de eddig csupán annyit felelt, hogy kell még neki egy kis idő, hogy meghozza ezt a fontos döntést. Azóta Gunn végre döntött és a hétvége folyamán a rajongók legnagyobb örömére Facebookon bejelentette, hogy a Galaxis Őrzői 3. részét is ő írja, valamint rendezi majd.

"Mielőtt őszintén válaszolhattam erre a kérdésre tudnom kellett, hogy valóban efelé húz a szívem. Hollywoodban hosszú múltja van a trilógiák félre sikerült záró darabjainak és én nem akartam csatlakozni ahhoz a tradícióhoz, hogy úgy kelljen tennem, mintha nem létezne a harmadik rész. Nem akartam a pénzért csinálni és azért sem, mert mások szerint ezt kellene csinálnom. Azért szerettem volna elvállalni, mert úgy akartam érezni, hogy ezt kell tennem. A karrierem során mindig olyan döntéseket hoztam, amelyek lázba hoztak, a történetek és a karakterek szeretete miatt dolgoztam és nem szerettem volna ennek hátat fordítani... Szóval igen, visszatérek, hogy megírjam és rendezzem a Galaxis Őrzői 3-at.

A Mordály, Groot, Gamora, Űrlord, Yondu, Mantis, Drax és Nebula - és a még érkező hősök - iránti szeretetem mélyebbre nyúlik, mint azt el tudnátok képzelni. Úgy érzem még több kaland és tanulnivaló vár rájuk a csodálatos és olykor ijesztő galaxisban, amelyben mindnyájan élünk. És ahogyan az első és második részben is tettük, azon leszünk, hogy olyan történetet alkossunk, ami túlmutat a várakozásaitokon.

Ami az elmúlt tíz évben történt az MFU-ban az a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz vezetett. A Galaxis Őrzői 3 mindezek után fog játszódni. Lezárja a jelenlegi Őrzők történetét és segít majd katapultként előre lökni a régi és az új Marvel karaktereket a következő tíz évre és még annál is tovább. Összehangolva dolgozok majd Kevin Feige bandájával, hogy segítsek megtervezni azt, hogy merre tartanak majd ezek a történetek, és hogy biztosítsuk, hogy a Marvel kozmikus univerzumának jövője épp olyan különleges, autentikus és varázslatos, mint ahogyan eddig bemutattuk. Megígérem nektek, a rajongóknak, hogy a karaktereket hűen, szeretettel és tisztelettel mutatom be mindvégig."

Alig várjuk, hogy láthassuk miben mesterkednek majd a Galaxis Őrzői a Végtelen háború után, de mielőtt erre sor kerülne még a második felvonásról sem szabad megfeledkeznünk, ami 2017. május 4-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan és Kurt Russel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.