Hirdetés

James Gunn egy dolog miatt majdnem nem vállalta a Galaxis Őrzői 3-mat

|

Egy személyes indok miatt fontolgatta sokáig James Gunn a Galaxis Őrzői 3 rendezését.

Hirdetés

FIGYELEM! A GALAXIS ŐRZŐI 2 EGYIK LEGFONTOSABB PILLANATÁRÓL ÍRUNK EBBEN A CIKKBEN! HA MÉG NEM LÁTTAD A FILMET NE OLVASS TOVÁBB!

A Galaxis Őrzői 2 nem csupán látványfilmként alkotott maradandót, hanem a csapat dinamikájának hála az érzelmekből is jócskán kijutott a nézőknek, talán annyira, mint Marvel filmben még soha. (Na jó, a Logant leszámítva, de az nem az MFU része).

Hirdetés

Az első részben Yondu még csak egy érdekes és alkalomadtán humoros kiegészítője volt a stábnak, de a folytatásra Michael Rooker karaktere már főszereplői státuszt vívott ki magának. A film végén minden figyelem ráirányul, amikor Peter szemében világossá válik, hogy Yondut tekintheti valódi apjának, aki különös viselkedése ellenére, mindvégig oltalmazta a fiút. Az egymásratalálás pillanata azonban nem tarthat sokáig, ugyanis Yondu feláldozza saját életét, hogy Peter megmenekülhessen.

Rooker tehát kimarad a harmadik részből és ez majdnem azt eredményezte, hogy James Gunn rendező is nemet mondjon a folytatásra. Mindennek kettejük barátsága az oka. Gunn-t sokáig zavarta a gondolat, hogy Rooker nélkül dolgozzon, akivel a Slither-ig visszamenőleg húzódik a kapcsolatuk.

"Michael Rooker, függetlenül attól, hogy folyton szidom, az egyik legközelebbi barátom az egész világon és nem szerettem volna nélküle filmet készíteni,"-mondta Gunn egy Facebookos kérdezz-felelekben. "Majdnem lemondtam a Galaxis Őrzői 3-ról Michael Rooker miatt, mert nem tudtam elképzelni a filmet nélküle. Ilyen sokat jelent ő nekem és ennyire szeretem."

Azóta persze már átgondolta Gunn a dolgokat és úgy döntött, hogy mégis elkészíti a Galaxis Őrzői 3-mat, emellett pedig a Bosszúállók: Végtelen háború munkálataiba is besegít, hogy az Őrzők hűek maradjanak önmagukhoz. És ha már a Végtelen háborúnál tartunk, Michael Rooker korábban posztolt olyan képet, amin "Infinity War"-os sapkát visel feltehetően a film forgatásán. Vajon egy visszaemlékezés erejéig visszatér a filmben Yondu szerepében vagy csupán beugrott megnézni, hogy mire mennek az Őrzők nélküle?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.