Hirdetés

Jobban megismerjük Mordály múltját a Galaxis Őrzői folytatásaiban

|

James Gunn azt ígérte, hogy a következő filmekben Mordály eredettörténete kerül kivesézésre.

Hirdetés

A Galaxis Őrzői filmek eddig jobbára Peter Quill (Chris Pratt) történetét boncolgatták és a csapat más karaktereinek múltjáról csupán említés szerűen számoltak be. Most azonban, hogy a második részben gyakorlatilag lezárásra került az Űrlord múltjával kapcsolatos történetszál, itt az ideje, hogy a többiekről is többet tudjanak meg a nézők. Ha hihetünk a filmek készítőjének, és már miért ne hihetnénk, akkor pontosan valami ilyesmi fog következni a folytatásban.

Hirdetés

A Hasbro hétvégi rendezvényén James Gunn író-rendező is jelen volt, ahol feltették számára a kérdést, hogy a Galaxis Őrzői 3-ban megismerhetjük-e majd részletesebben Mordály eredetét, és benne lesz-e a filmben Fél-Világ, ahonnan a karakter a képregényekben származik?

"Ahogyan azt tudjátok a Marvel Filmes Univerzum egy külön feldolgozása ezeknek a karaktereknek. A 616 pedig egy másik. Mindenképpen többet tudunk majd meg Mordály származásáról az elkövetkező részekben. Egy kicsit különbözni fog a képregényektől. Már most is sok mindent tudunk arról a helyről, ahonnan érkezett és ez valamivel borzalmasabb hely, mint a képregényekbeli, ha belgondoltok. Sok mindent meg fogunk mutatni ezzel kapcsolatban."

Tehát ahogyan azt Gunntól megszokhattuk a filmjeiben továbbra is lesznek eltérések a képregényekhez képest, így azokat is érhetik meglepetések, akik már rongyosra olvasták a füzeteket. A Galaxis Őrzői 3 tervezett premierdátuma 2020-ban esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.