Hirdetés

James Gunn rendezheti a Suicide Squad 2-t

|

A konkurens stúdió nem röstell lecsapni a Disney által menesztett rendezőre.

Hirdetés

Szinte biztosra vettük, hogy James Gunn karrierje nem ér azzal véget, hogy a Disney kirúgta A galaxis őrzői 3 éléről miután újra előkerültek a rendező évekkel ezelőtt közzétett ízléstelen Tweetjei. Menesztése után gyakorlatilag azonnal hallhattunk arról, hogy más stúdiók nagyon is szívesen alkalmaznák őt a jövőben. A Sonynál készülőben is van egy horrorfilmje és most nagyon úgy tűnik, hogy a Warner Bros. is szemet vetett rá, méghozzá nem is akármilyen projekt kapcsán.

Hirdetés

Ha már egyszer a Marvel Filmes Univerzumában olyan jó munkát végzett, akkor ugyan ezt megtehetné a DC-nél is. Gondolták ezt a Warner fejesei és a The Wrap értesülései szerint fel is vették Gunnal kapcsolatot, akinek felajánlották a Suicide Squad 2 rendezői székét. Hivatalosan eddig még nem neveztek ki direktort a szupergonoszokat felvonultató csapatfilm élére, de legutoljára Gavin O'Connor neve került szóba miután az első részt rendező David Ayer inkább a Gotham City Sirensre kezdett el koncentrálni.

A Suicide Squad forgatókönyve Todd Stashwick társíró állítása szerint szépen alakul és lassan felölti végleges formáját, de Gunn érkezése ezt is felboríthatja kissé, hiszen elképzelhető, hogy át fogja dolgozni a történetet. Noha a DC-hez való "átpártolás" egy kissé meglepő lehet, a Marvelnél végzett munkája alapján nagyon is illik Gunnhoz a Suicide Squad. A galaxis őrzőihez hasonlóan ez is egy különcökből álló csapat, akik nem igazán nevezhetőek klasszikus értelemben vett hősöknek. Lényeges, hogy jól működjön a csapattagok között a kémia és a humor a karakterekből fakadjon. Ez az első Suicide Squadnál koránt sem jött össze hiánytalanul, de egy Gunn kaliberű író-rendezővel az élen minden esély megvan rá, hogy az antihősök végre beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket.

Izgatottan várjuk a további fejleményeket és egy esetleges hivatalos megerősítést. Ti örülnétek neki, ha Gunn felügyelné a Suicide Squad 2-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.