Hirdetés

James Horner titokban megírta Fuqua Hét mesterlövészének a zenéjét

|

Hirdetés

A múlt hónapban repülőszerencsétlenségben elhunyt zeneszerző nagy űrt hagyott maga után a filmvilágban. Pályafutása során két Oscar-díjat és számos jelölést söpört be, és olyan filmzenéket köszönhetünk neki, mint a Rettenthetetlen, az Egy csodálatos elme, az Aliens, a Titanic, és még rengeteg. Ezen a héten kerül bemutatásra Amerikában egyik legutolsó munkája, az Antoine Fuqua által rendezett Southpaw. Ezen kívül egy film van még jegyezve nevénél az IMDb szerint, a The 33, ami a chilei bányászokról szól. Sajnos az Avatar folytatások forgatását már nem érhette meg. De úgy tűnik, hogy még egy műve marad fenn az utókor számára. Fuqua elárulta, hogy James Horner titokban megírta következő projektjének, A hét mesterlövésznek a zenéjét.

James egy csodálatos ember volt, és egy tetőtől talpig filmkészítő. Az egyik legnyájasabb személyiség, akit valaha ismertem. Még a beszédmódja is gyengéd volt és intelligens. Varázslatos ember. A szemeiben mindig volt valami kisfiús csodálkozás, de emellett egy fantasztikus művész és költő volt. Igazi családszerető ember volt, aki imádta a gyerekeit. Miután megnézte a Southpaw-t, felhívott engem egy szombati napon, hogy szívesen elvállalná. Mire én azt mondtam, hogy nincs túl sok pénzem, mert ez egy kis költségvetésű alkotás volt. Erre úgy válaszolt, hogy szeretem ezt a filmet, tetszik az apa-lánya kapcsolat. Ne aggódj a pénz miatt, akkor is megcsinálom. És meg is csinálta ingyen, sőt, a csapatát saját zsebéből fizette ki. Pár napja egy érdekes eset történt. A csapata iderepült hozzám, és elhozták nekem A hét mesterlövész zenéjét. A forgatókönyv alapján előre megírta a filmnek. És mindezt azért tette, hogy meglepjen vele. Azt hittem, ajándéknak szánta, vagy ilyesmi. És a társai azt mondták nekem, hogy Antoine, James előre megírta A hét mesterlövész zenéjét, és egyszerűen bámulatos. Tehát én így emlékezem James Hornerre.
Fuqua már forgatja A hét mesterlövész remake-et Denzel Washingtonnal és Chris Prattel, és nagyon reméljük, hogy hallhatjuk benne Horner dallamait. Azzal a gondolattal is jó eljátszani, hogy mi lenne, ha az Avatar 2-höz is előkerülne egy ugyanilyen titkos anyag.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.