Hirdetés

James McAvoy ehhez a két szerephez térne vissza szívesen

|

A mára befutott színész meglepő válasszal szolgált, mikor korábbi szerepek újrajátszásáról faggatták.

Hirdetés

Míg a 2005-ös első Narnia Krónikái film idején a nézők többsége számára teljesen ismeretlen lehetett James McAvoy a faun szerepében, addig mára már nagyítóval kellene keresni a rendszeres filmnézők között azt, aki ne vágná rá kapásból McAvoy nevét, amikor felbukkan egy alkotásban. Bár McAvoy még a '90-es években kezdte el színészi karrierjét, az áttörést a népszerűség irányába a Narnia Krónikái hozták el, majd az X-Men Univerzum fiatalabb Charles Xavierjeként már lényegében A-listás színésszé nőtte ki magát.

Hirdetés

McAvoyt egy friss interjúban arról kérdezgették, hogy mely szerepeket vállalna el ismét, és elsőre meglepő válasszal rukkolt elő.

"Imádtam Bruce Robertsont a Mocsokból, ugyanakkor azt érzem, hogy őt már valamennyire kiűztem magamból. Nem tudom, hogy szükséges lenne őt újrajátszanom, de talán megtenném. Mellette pedig mindig is kíváncsi voltam arra, hogy mi történt Wesley Gibsonra a Wanted című filmből."

A Mocsok és a Wanted - kommentben várjuk, akik eltalálták volna McAvoy válaszát. A Mocsokban nyújtott alakítása egy egészen megrázó élmény, melyben Bruce Robertson egy bipoláris, korrupt, drogfüggő zsaru, aki ármánykodással igyekszik előléptetést kiharcolni a rendőrségen belül, hogy visszakapja a családját. Nagy valószínűséggel, ha nincs ez a szerep, akkor McAvoy nélkül láthattuk volna a Széttörve című filmet, mely szintén egy meghatározó szerepe McAvoy karrierjének. Figyelembe véve Robertson karakterének komplexitását, ez a választás nem is annyira meglepő.

A Wanted viszont már inkább a meglepetés kategória. Ebben a még pimaszul fiatal McAvoy Angelina Jolie és Morgan Freeman árnyékából igyekezett kitörni, és bár egy korrekt és vicces akciófilm lett belőle, a nézők emlékezetében inkább a megcsavart pisztolygolyók maradhattak meg, és nem McAvoy alakítása. Egyébként sokáig szólt arról a fáma, hogy majd folytatást kap a 2008-as alkotás, de ebből idáig semmi sem valósult meg.

Ti melyik két szerepben látnátok viszont McAvoyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.