Hirdetés

James Wan lesz a producere az új Mortal Kombat filmnek

|

Hirdetés

A New Line Cinema újra filmre vinné a Mortal Kombat-et, és rábízta a projektet James Wanre, aki többek között a Fűrészért és a Démonok közöttért is felelős. Legutóbb a Halálos iramban 7 rendezői székében láthattuk, ami nem kevesebb, mint 1.5 milliárd dollárt hozott a konyhára. A hírek szerint azonban nem számíthatunk ezúttal Wan rendezői munkájára, mert most két filmje is sorban áll: A Démonok között 2. része és az Aquaman. Dave Callaham (A feláldozhatók, Godzilla) és Oren Uziel (22 Jump Street) már elkészültek a forgatókönyvvel. Utóbbi  korábban is foglalkozott már Mortal Kombat-tel, mert ő írta a 2010-es rövidfilmet, a Rebirth-öt, ami aztán alapjául szolgált a két évadot megélt websorozatnak, a Mortal Kombat: Legacy-nak.  Eredetileg úgy volt, hogy ezek rendezője, Kevin Tancharoen kezébe kerül az új reboot is, de még 2013 októberében visszalépett. Ezalatt a 2 év alatt szinte semmit sem lehetett hallani a projektről, és most úgy tűnik, hogy újra elővették, sőt, már a sztorija is körvonalazódik. Az új verzió középpontjában egy "látszólag ártalmatlan fickó" fog állni, aki egy dimenziók közötti háborúban fogja magát találni, ahol egyik oldalon a földi harcosok, másik oldalon a Külső Világ lényei küzdenek majd meg egymással. Az lesz a feladata, hogy a Föld megmentése érdekében megnyerje a Mortal Kombat-et. Azt még nem lehet tudni, hogy ez a srác az 1992-es játék - melyből mind a mai napig jönnek ki friss verziók -  egyik karaktere lesz-e, vagy egy újonnan kitalált személy. Egyelőre az sem tisztázott, hogy mikor kezdődik a forgatás, és mikorra esne a bemutató, úgyhogy a végeredmény még mindenesetre messze van. Mit gondoltok, James Wan a megfelelő ember a feladatra? Jobb filmre számíthatunk tőle, mint a 90-es évek két próbálkozása?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.