Hirdetés

James Wan megszólalt a Mortal Kombat filmmel kapcsolatban

|

James Wan, a készülőben lévő új Mortal Kombat film producere elmondta, hogy nem akarják siettetni a projektet, és inkább egy nézők által is szerethető alkotást szeretnének megvalósítani.

Hirdetés

Bár egyelőre a Mortal Kombat film rendező nélkül árválkodik, miután a Mortal Kombat: Legacy című websorozat készítője, Kevin Tancharoen visszautasította a szerepet, a projekt továbbra is él, és amíg James Wan a producer addig nem is kell félni amiatt, hogy ne készülne el a közeljövőben. Wan újabban az IGN-nek adott egy interjút, melyben kitért arra is, hogy hányadán áll a film.

Hirdetés

"Továbbra is készülőben van. Ez egy nagyszerű franchise, amit imádtam gyerekként. A játék mellett még a filmeket is elfogadtam olyannak, amilyenek, és élveztem őket. A kulcs az, hogy megpróbáljuk jól csinálni ezt, és ezért nem is szabad elsietni a dolgokat. Pillanatnyilag azon dolgozunk, hogy minden a megfelelő irányba mutasson. Szerintem ez sokkal fontosabb, mint hogy gyorsan elkészüljünk vele, felhype-oljuk, aztán pedig senki se szeresse. Imádom a Mortal Kombat karaktereit. Úgy hiszem, hogy egy nagyon színes szereplő gárdáról van szó, hiszen lényegében A sárkány közbelép egyfajta fantasy, videójáték verziójáról beszélünk. A készítőknek pedig sikerült létrehozniuk ezeket az érdekes karaktereket, és egy olyan világot, amit élvezet felfedezni."

Megjelenési dátummal sajnos továbbra sem tudunk szolgálni, bár az alaptörténetet már megosztották a nagyközönséggel: egy férfi főhős útját fogja végigkövetni az új film, aki belecsöppen egy dimenziókon átívelő bajnokságba. Miközben különféle harcosokkal kénytelen megküzdeni, felfedezi, hogy valójában milyen nagy szerepet is játszik ebben az egész harcban. A forgatókönyvért Oren Uziel, illetve Dave Callaham fognak felelni, utóbbinak az első Feláldozhatókat, illetve az új Godzillát köszönhetjük meg. Ez egyelőre nem túl vonzó felállás, de remélhetőleg egy erős direktorral sikerül végre egy derék Mortal Kombat filmet az asztalra tenni.

Titeket mennyire hoz lázba a valamikor majd érkező új film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.