Hirdetés

James Wan otthagyhatja az Aquaman-mozit?

|

A legfrissebb pletykák szerint rendező nélkül maradhat a Jason Momoa nevével fémjelzett Aquaman mozi.

Hirdetés

Tegnap arról számoltunk be, hogy a Flash-mozi rendező nélkül maradt, most arról szólnak a pletykák, hogy az Aquaman is így járhat.

Hirdetés

A Birth.Movies.Death. "megbízható forrásai" szerint James Wan-on a tavalyi bejelentés óta, hogy ő rendezi a filmet "hatalmas mértékű" izgalom lett úrrá. Ne felejtsük el, hogy a Halálos iramban 7 esetében James Wanra hatalmas procedurális teher nehezedett Paul Walker tragikus halála miatt és nem hiányozna neki még hasonló sem stúdió nyomásra. Az Aquamanen pedig szintén sok múlik, hiszen talán egy karakter komolyan vehetőségének sem ártott annyit a Family Guy, mint ennek, és hiába játssza majd Jason Momoa, lényegében a semmiből kell felépítenie Wannak egy franchise-t, ami nem ugyanaz, mint egy bejáratottat átvenni vagy horrorokat gyártani, mint például a nyáron érkező Démonok között folytatását. De ne fessük a falra feleslegesen az ördögöt, hiszen ez csak pletyka, ráadásul a Flashhez hasonlóan még két év van hátra a bemutatóig, és ha Wan esetleg mégis távozna az Aquaman éléről, még idejében találhatnak valakit a helyére.

Anno a Marvelnél például pont az a Patty Jenkins lépett le a Thor: Sötét világ rendezői székéből "kreatív nézeteltérésekre" hivatkozva, aki most a Wonder Woman filmet rendezi, de azért reméljük, hogy az Edgar Wright incidens a Hangyával itt sem fog megismétlődni. Az Aquamant továbbra is 2018 július 27.-én tervezik bemutatni és egyelőre Jason Momoa és Amber Heard lettek bejelentve a főbb szerepekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.