Hirdetés

James Wan arra kéri a rajongókat, ne támadják azokat, akiknek nem jött be az Aquaman

|

Nem tetszhet mindenkinek minden.

Hirdetés

A Warner Bros. egyetlen tavalyi DC produkciója, az Aquaman hétről hétre halmozza a bevételi sikereket, és jelen állás szerint akár még az egymilliárd dolláros bevételi határt is átlépheti. Habár ezzel együtt a kritikai és nézői fogadtatás is meglehetősen pozitív, de ahogy minden film, úgy az Aquaman sem tetszhet mindenkinek, és néhányan hangot is adnak kevésbé pozitív véleményüknek a közösségi médiában. Ez meg a kissé elfogultabb rajongótábornak nincsen ínyére.

Hirdetés

A webes felületeken szintén aktívnak bizonyuló James Wan rendező egy tweetben kérte meg a szóban forgó rajongókat, hogy lehetőség szerint ne támadják azokat, akik nemtetszésüket fejezik ki a film irányába. Ugyanitt a direktor azoknak is üzent, akik az egészséges kereteket átlépve folyamatosan jelölik őt az utálkozó bejegyzéseikben:

"Felfigyeltem rá, hogy néhány embert zaklatnak a rajongók, mert nem tetszik nekik az Aquaman. Kérlek, ne csináljátok ezt. Nem ilyen jellegű támogatásra vágyom. Legyetek tisztelettudóak. Másfelől teljesen rendben van, ha nem szeretitek a filmemet, de nincs szükség rá, hogy személyesen támadjatok, vagy gyűlölködő posztokban jelöljetek. Béke."

A helyenként megosztó álláspontok ellenére Jason Momoa víz alatti kalandja azonban nagy népszerűségnek örvend, amit mi sem bizonyít jobban, hogy becslések szerint ez lehet a DC legjövedelmezőbb mozifilmje A sötét lovag - Felemelkedés óta. Jelenlegi 751,8 millió dolláros eredményével már maga mögé utasította a DC Moziverzum olyan alkotásait, mint Az igazság ligája, Az acélember és a Suicide Squad - Öngyilkos osztag, de ilyen tempóban várhatóan a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala sem jelent majd számára akadályt a maga 873,6 millió dolláros bevételével. 

Ha láttátok már, nektek hogy tetszett az Aquaman?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.