Hirdetés

James Wan szerint egy csipetnyi horror is kerül az Aquaman 2-be

|

Elvégre is, ha a modern horrorfilmek egyik nagymestere ül a rendezői székben, ez elvárható.

Hirdetés

Ugyan sokáig még a DC képregények rajongói között is vicc-kategóriának számított Aquaman karaktere, a James Wan-féle 2018-as filmadaptáció máig a DC-moziuniverzum legsikeresebb darabja a maga bő egymilliárd dolláros bevételével. A Fűrész vagy az Insidious filmek atyja azt ígérte, hogy a készülő folytatásban is számíthatnak a rajongók egy "csipetnyi horrorra".

Hirdetés

A Twitteren válaszolgatott az író-rendező a rajongók kérdéseire, melyek közül az egyik arra vonatkozott, a második Aquamanben is várható lesz-e az alkotó munkásságára jellemző, kissé a horrorfilmekre emlékeztető vonulat.

Azt gondolom, hogy igen. Hasonlóan az első részhez, gondolok itt az Ároklakók szegmensére, a folytatásban is ott lesz a horrorra jellemző vonás. Úgy érzem, ez egy hatalmas része mindannak, aki vagyok, és ez természetesen felszínre tör az ilyen típusú filmeknél. Főleg az Aquaman esetében, ahol tudod, hogy a történet egy vízalatti világban zajlik, ami kifejezetten félelmes hely tud lenni. A horror műfaja iránt érzett rajongásomból természetesen következik, hogy az ilyen jeleneteket igyekszem megfűszerezni egy kis extra félelemmel.

A Jason Momoa fémjelezte Aquaman 2. várhatóan 2022 decemberében érkezik meg a mozik vásznaira. Ti szerettétek az első részt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.