Hirdetés

James Wan: Tovább Fűrészelünk!

|

A Fűrész hetedik részét - ami 3D címen futott valószínűleg mindenhol dupla értelemben is - a Fűrész franchise utolsó epizódjaként harangozták be. Nos, ez kicsit sem fedi a valóságot...

Hirdetés

Az IGN utolérte a Fűrész saga megálmodóját, James Wan-t akitől megérdeklődték, hogy mondja már meg, lehet számítani Fűrész 8-ra ahogyan azt pletykáltuk mi is? Wan szerint egy jól ismert, bejáratot franchise-ról beszélünk a Fűrész széria esetében, ami azt jelenti hogy egy bizonyos ponton megújulva visszatérhet. Wan azt is hozzá tette, hogy ha elkészítenének egy új Fűrész részt, az teljesen új irányt venne és baromi jó lenne. Lance kolléga 85%-ra értékelte a hetedik próbálkozást, és rendkívül szellemes végszóval zárta mondandóját: "Helló, író. Játsszunk egy kis játékot… Eddig azt állítottad értesz a Fűrész filmekhez, és élvezted a sikert, melyet jogtalanul érdemeltél ki… A barátaid, a szeretteid, az olvasóid mind elhitték, hogy jártas vagy a horror témában. Most meglátjuk, az egód felé tudod-e őket helyezni, vagy mind fájdalmas véget érnek. Élet és halál ura vagy… válassz."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.