Hirdetés

Jamie Bell lehet az új James Bond

|

Az egykori Billy Elliot, Jamie Bell vedelheti a vodka-martinit a legújabb pletykák szerint, de nemcsak ő van versenyben.

Hirdetés

Nincsenek könnyű helyzetben a James Bond-filmek producerei, mivel Daniel Craig nehezen állna kötélnek egy újabb kalandra, pedig közel 100 millió dollárnak megfelelő összeget ajánlottak fel neki, amennyiben még kétszer szmokingot húz. Éppen ezért nem csoda, hogy biztos, ami tuti alapon elkezdtek utódot keresni.

Hirdetés

Az újabb név a pakliban pedig nem más, mint Jamie Bell. Az angol színész mindössze 14 évesen bűvölte el a világot Stephen Daldry Billy Elliot című filmjében, amelyben egy balettal barátkozó fiút alakított a kőkonzervatív 80'-as években. Bell azóta számtalan filmben feltűnt: ő játszotta Tintint Steven Spielberg animációs filmjében, a Hipervándor egyetlen jó pontja ő volt, feltűnt Clint Eastwood A dicsőség zászlaja és Peter Jackson King Kong filmjében, fontosabb szerephez jutott a Snowpiercerben, legutóbb a borzalmas Fantasztikus Négyesben a Lényt formálta meg, de éppenséggel Daniel Craig oldalán is játszott az Ellenállók című háborús drámában.

Tehát nem egy nyeretlen kétévesről beszélünk a szakmában és Bellnek már igazán kijárna egy főszerep, akivel a Deadline értesülései szerint a széria producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson már le is ült tárgyalni. Utóbbi ráadásul Bell új filmjének, a Film Stars Don't Die In Liverpool producere. Amennyiben ez megvalósulna, Bell lenne a második legfiatalabb 007-es a maga 31 évével (az első George Lazenby volt, mindössze 29 évesen), azonban nem biztos, hogy a mindössze 170 centi magas színész lenne a legjobb választás, akármennyire is tehetséges.

Van azonban még egy versenyző, akit régóta emlegetnek: a Bosszúállók Lokiját, Tom Hiddlestont nem csak esélyesnek tartották eddig is - különösen a The Night Manager fényében - de a Birth.Movies.Death belsős információkra hivatkozva állítja, hogy a producerek vele is tárgyalnak, és amellett, hogy a legnagyobb esélyesnek tartják, Hiddleston is nagyon akarja a szerepet.

Mi még mindig egy Henry Cavillnek, vagy egy Dan Stevensnek tudnánk a leginkább örülni, de kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is. Kit látnátok szívesen a 25. Bond-filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.