Hirdetés

Jamie Dornan lett A szürke ötven árnyalata főszereplője

|

Felpörögtek az események A szürke ötven árnyalat projekt háza táján. Charlie Hunnam alig két hete lépett ki a projektből és már meg is van a befutó.

Hirdetés

Egy hete még Alexander Skarsgård volt a fő esélyes Hunnam helyére, azonban végül Jamie Dornan lett a végső győztes. Az Egyszer volt, hol nem volt sorozat sztárja Skarsgård mellett Billy Magnussent és Scott Eastwoodot ütötte el Christian Grey megformálásától. A női szereplőket már régebben kiválasztották. Anastasia Steele karakterét Dakota Johnson (21 Jump Street, A közösségi háló) formálhatja meg, édesanyját pedig Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, A király beszéde) játsza majd. A forgatás kezdetét november elejére tervezték, azt nem tudni, hogy a férfi főszereplő körüli hercehurca miatt csúszik-e a kezdés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.