Hirdetés

Jamie Dornan szerepelhet az új Robin Hood filmben

|

A pletykák szerint Jamie Dornan egy új "szürkementes" szerepben tűnhet fel.

Hirdetés

Bár Jamie Dornan rajongóit valószínűleg most A sötét ötven árnyalatának előzetese tartja lázban leginkább, a színész nem szeretné, ha beskatulyáznák a Mr. Szürke szerepkörbe. A The Siege of Jadotville című alkotásban egy háborús dráma főszerepét vállalta el, a jövőben pedig maga tolvajok fejedelme, Robin Hood mellett is feltűnhet.

Hirdetés

A Robin Hood: Origins című filmet Otto Bathurst (Birmingham bandája, Fekete tükör) rendezésében láthatjuk, aki Joby Harold (Éberség) forgatókönyvéből dolgozhatott. Robin Hoodot az egyik legígéretesebb új tehetség, Taron Egerton (Eddie, a sas; Kingman - A titkos szolgálat) játssza, Lady Marian bőrébe Eve Hewson (A sebész, Kémek hídja) bújik, Kicsi Johnt pedig Jamie Foxx (Ray, Django elszabadul) kelti életre. 

Jamie Dornant Will Scarlett, a Vidám Fiúk egyikének szerepére nézték ki, de egyelőre még nem erősítették meg, hogy valóban csatlakozott volna a stábhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.