Hirdetés

Jamie Foxx és Snoop Dogg vámpírokra vadászik a Day Shift előzetesében

|

Kell más?

Hirdetés

A vámpíros film jelentése mostanra picit megváltozott, mióta bemutatásra kerültek az Alkonyat-filmek. Régebben ott voltak az olyan filmek, mint John Carpenter Vámpírok-ja, Stephen Norrington Pengéje, vagy éppen az Alkonyattól pirkadatig. Most úgy tűnik, hogy a Netflix legújabb filmje újra vissza akar térni ehhez a stílushoz és menővé akarja avanzsálni a vámpírhentelést. 

Hirdetés

A Jamie Foxx és Snoop Dogg nevével fémjelzett film előzetese nem ígér sokat, viszont azt teljes gőzzel és hatalmas elánnal: hőseink vámpírokat tesznek el láb alól válogatott eszközökkel a napfényes Los Angeles-ben. A Foxx által alakított férfi medencetakarítással próbálja eltartani a családját, ám amikor úgy tűnik, hogy nem elég az abból befolyt pénz, vámpírirtásra adja a fejét. Remélve, hogy így össze tud gereblyézni annyit, ami elég adósságainak az egyenlítésére. Na de nézzük csak a trailert: 

A film erőszakosnak tűnik, véresnek és akciódúsnak, ráadásul a két főszereplő karizmája sem elhanyagolható. A forgatókönyv írását Shay Hatten és Tyler Tice vállalta magára (előbbi a John Wick harmadik részén is tevékenykedett, utóbbinak ez lesz az első munkája), a rendezői feladatokat pedig J.J. Perry végezte el, aki eddig javarészt kaszkadőr-koordinátorként munkálkodott filmeken. Jamie Foxx és Snoop Dogg kettősén kívül láthatjuk még a Day Shift-ben Dave Francót, Scott Adkins-t, Karla Souzát, Steve Howey-t, valamint Natasha Liu Bordizzót is. A filmet legelőször augusztus 12-én nézhetjük majd meg.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.