Hirdetés

Jamie Foxx is benne lehet Edgar Wright új filmjében

|

Hirdetés

Edgar Wright folytatja a színészek begyűjtését új filmjéhez, amely a Baby driver címen érkezik. Ezúttal egy Oscar díjas színész is csatlakozhat a csapathoz. A Deadline értesülései szerint Jamie Foxx tárgyal a rendező eredeti ötlete alapján készülő Baby driver egyik címszerepéért. A film egy néma sofőrről szól, aki zeneszámokat használ, hogy segítse vezetési készségeit. A címszerepben Ansel Elgort lesz látható, mellette feltűnik még Lily James és most hozzájuk társulhat Jamie Foxx is, a helyi bandafőnök szerepében, aki kényszeríti majd Elgort karakterét, hogy elvégezzen neki egy nem kevés rizikóval járó munkát. A Baby drivert legutóbb Edgar Wright musicaljeként emlegették, sok rajongó csalódott volt (köztük én is), amikor kiderült, hogy Wright nem készíti el a Hangyát, de legalább kárpótlásként kaphatunk egy teljesen a zene köré kiépített filmet, nem remaket, rebootot vagy adaptációt, hanem egy friss ötletet, ami manapság már egyre ritkább. Azt már láthattuk mit művelt egy autós üldözéses jelenettel a Vaskabátokban, akkor képzeljetek el egy sofőrről szóló filmet a rendező nem mindennapi tálalásában. A 47 éves Jamie Foxx mostanában elég vegyes szerepeket vállalt, dolgozott kisebb-nagyobb projekteken, de Wright kezei alatt még nem láthattuk, most már ha minden jól megy és sikerül megegyezniük, akkor ez is összejöhet. A színész jelenleg egy akció-thrillert forgat, amely a Sleepless night címet viseli. A Baby driver pedig 2017 tavaszán érkezhet majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.