Hirdetés

Jamie Foxx lesz Little John a Robin Hood: Originsben

|

Hirdetés

Gazdára talált Little John szerepe a Lionsgate Robin Hood filmjében, a kiválasztott színész pedig nem kisebb ember, mint a Django elszabadul sztárja, Jamie Foxx.  A Deadline információ szerint a karakter egy harcedzett, háborús veterán lesz, aki a Keresztes Hadjáratokat követően, először nem bízik Robin Hoodban (mivel ellenséges oldalon harcoltak), ám később megkedveli a fiatal hőst. A készítők Christopher Nolan Sötét Lovag trilógiájához hasonlóan próbálnak új életet lehelni a lassan feledésbe merülő Robin Hoodba, akit a Kingsmanből jól ismert Taron Egerton fog alakítani. A történet szerint miután Robin visszatér a Sherwood erdőbe döbbenten látja, hogy korrupció és gonoszság ütötte fel a fejét a térségben. Összegyűjt hát egy csapatnyi törvényen kívülit, hogy maguk állítsák vissza a rendet. A komor stílusban készülő Robin Hood: Origins forgatókönyvét Joby Harold írja. A film valamikor 2017-ben érkezhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.