Hirdetés

Jamie Foxx megmutatta Elektró hangját

|

Egy TV interjú során Jamie Foxx több érdekességet is elárult A csodálatos Pókember 2 béli szerepéről, többek között bemutatta, hogy hogyan fog megszólalni Elektró.

Hirdetés

Egyre több minden derül ki Pókember legújabb ellenségével kapcsolatban, reméljük nem válik a film kárára. Most Jamie Foxx egy interjú során beszélt egy kicsit a szerepe hátteréről. Elárulta, hogy a hajáért a nővére felelős, aki már korábbi filmjeiben is igazgatta a színész tincseit, például a Django kinézetért is ő felelős. Foxx azt az utasítást adta a testvérének, hogy: "Nézzek ki úgy, ahogy akkor néznék ki, ha nem lettem volna sikeres." Így hát megszületett Max Dillon. A színész azt is prezentálta, hogy hogyan fog hangzani a gonosz szerepében, bár ebből mi sokat nem fogunk hallani, hacsak nem eredeti nyelven nézzük majd a filmet. A videót az interjúról megtekintheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.