Hirdetés

Jamie Foxx szerint A csodálatos Pókember 2 kinnt lesz a Comic-Conon

|

2011-ben A csodálatos Pókember jeleneteket mutatott be a Comic-Conon, és most úgy tűnik idén nyáron a Sony ismét kiviszi készülő filmjét.

Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 2014 nyarán fog debütálni, addig is remek reklám a San Diegoi Comic-Con, ami idén július 18-21 között zajlik. Jamie Foxx, aki Elektrót alakítja a filmben, a következőt mondta: "Már csak arra várok, hogy kinnt legyek a Comic-Conon és lássam az emberek reakcióját." Reméljük beválltja a hozzáfűzött reményeket, és fölül tudja múlni az első részt. Még mindig rengeteg potenciál van ebben a rebootban és a szereplőgárdája is remek, hiszen olyan színészek szerepelnek a filmben mint Andrew Garfield, Emma Stone, Dane DeHaanShailene WoodleyPaul GiamattiFelicity JonesChris Cooper, és Sally Field.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.