Hirdetés

Jancsi és Juliska, a boszorkányvadászok

|

Hivatalosan is bejelentették, hogy film készül Jancsi és Juliska történetéből, amelynek női, azaz "Juliska-i" szerepére a szépséges színésznőt, Gemma Arterton-t kérték fel.

Hirdetés

Az eredeti nevén Hansel and Gretel: Witch Hunters néven futó film magyarul Jancsi és Juliska: A boszorkányvadászok cím alatt esik majd be a mozik vásznaira, az ígéretek szerint még idén. Jancsiról sem ildomos megfeletkezni, őt a Tolvajok városa és A bombák földjén sztárja, Jeremy Renner testesíti meg. Aki azonban azt hiszi, hogy a klasszikus történetet dolgozzák fel, nagyot téved. A jelenlegi álláspont az, hogy a szkript szerint Jancsi és Juliska a kemencés incidens után boszorkányvadászatra specializálódnak... A rendező és író is egyben Tommy Wirkola (Náci zombik) lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.