Hirdetés

Jancsi és Juliska: Boszorkányvadászok fotón

|

Ha bárki is azt hitte, hogy Jancsi meg Julis története lezárul annyival, hogy egy kis fehérjét sütögetnek ártatlanul, az nagyot tévedett: hőseink gondoltak egyet és felcsaptak vadásznak!

Hirdetés

Megérkezett a legelső kép a Hansel & Gretel: Witch Hunters (Jancsi és Julisa: Boszorkányvadászok)  című projektből, amelyen a két főszereplőt megformázó Gemma Arterton és Jeremy Renner feszít, mindenki döntse el maga, hogy szerinte ki kicsoda. Az Entertainment Weekly hasábjain tűnt fel az anyag, amelyet úgy jellemeztek, mintha mese köntösbe ruháznánk a Ponyvaregényt. A rendezést Tommy Wirkola követte el (Náci zombik), Arterton kisasszony és Renner mellett Peter Stormare és Famke Janssen lesz látható. A tervezett bemutató 2012. március másodika.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.