Hirdetés

Jane Got a Gun trailer - Natalie Portman a vadnyugaton

|

Hirdetés

Gavin OConnor (Warrior - A végső menet)  legújabb drámájának, a Jane Got a Gun-nak megérkezett az első előzetese. Ezúttal a direktor a régi vadnyugatra kalauzol el minket Natalie Portman társaságában. A Jane Got a Gun egy revizionista western, melyben most egy nő került a középpontba (nem ez az első eset, de nem is fordul elő sokszor), Jane Hammond (Natalie Portman), aki próbál egy normális életet felépíteni férjével, Billel (Noah Emmerich), miután őt a Bishop Boys nevű gang megkínozta. Egy nap, mikor Bill hazabotorkál egy pisztolypárbaj után, Jane a banda kereszttüzében találja magát. Ezért segítséget kér a volt vőlegényétől, Dan Frosttól (Joel Edgerton), hogy segítsen legyőzni a támadókat, és azok keménykezű bandavezérét, Colint (Ewan McGregor). https://www.youtube.com/watch?v=KMHv4DxIyl0 Eredetileg úgy volt, hogy Lynne Ramsey rendezi majd a filmet és Jude Lawt teszi meg főgonosznak, de miután távozott a rendező, Jude Law is követte. Ezután egy rövid ideig Bradley Coopert rebesgették a brit színész helyére, de ő is tovább állt, ami okozott némi casting és forgatási gondot. Nem szerencsés kezdés, de talán annál szerencsésebb végeredménye lesz. Bár ez a trailer nem lett valami erős.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.