Hirdetés

Január 13-án indul hazánkban Luc Besson első sorozata, a No Limit

|

Hamarosan nálunk is látható lesz Luc Besson első filmsorozata, a No Limit, amely érdekes történettel és minőségi szinkronhangokkal próbál meg érvényesülni.

Hirdetés

Az AXN országos premierként jövő hétfőn, január 13-án 21:00-tól hozza el nekünk Luc Besson izgalmas szériáját, a No Limit című sorozatot, amelynek sztorija szerint a főszereplő Vincent Liberati (Vincent Elbaz) titkos ügynöknél agydaganatot diagnosztizálnak, ami szinte egyet jelent a biztos halállal, így feladja az állását és hazaköltözik a családjához, hogy hátralévő idejét kamasz lányával, Lolával (Sarah Brannens) és volt feleségével, Alexandrával (Héléne Seuzaret) töltse. Mikor már azt hiszi, hogy minden remény elveszett kap egy utolsó lehetőséget: ha csatlakozik egy Hydra nevű igazságosztó szervezethez, amely a marseille-i bűnözést szeretné felszámolni, akkor részt vehet egy kísérleti stádiumban lévő gyógykezelésben. A főbb szereplőket olyan szinkronszínészek szólaltatják meg, mint Széles Tamás vagy Kisfalvi Krisztina, de hallható Csőre Gábor, Czető Roland, Galbenisz Tomasz vagy épp Kárpáti Levente orgánuma is. A hétfői első epizódot már csak azért is érdemes lesz figyelemmel követni, mivel hamarosan indul az AXN-nel közös nyereményjátékunk a No Limit kapcsán. Figyeljétek a főoldalt!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.