Hirdetés

Januárban érkezik a Suicide Squad új előzetese, valamint egy Wonder Woman ízelítő is!

|

Hirdetés

A hét elején került közzé az Öngyilkos Osztag (Suicide Squad) második trailerének a leírása, melyből kiderült, hogy az új jeleneteket is tartalmazó előzetes valamikor 2016 elején fog érkezni, de a hivatalos időpont sajnos nem derült ki. Szerencsére erre nem kellett sokáig várnunk, ugyanis a The CW  csatorna ma bejelentette, hogy az előzetes egy speciális rövidfilm, a DC Film Presents: Dawn of Justice League (magyarra lefordítva a DC Film bemutatja: Az igazság hajnala) közben fog debütálni a jövő hónapban. Ám ha ez még nem lenne elég, eme különleges műsornak a keretén belül új jeleneteket kapunk a Batman v Superman-hez és a Wonder Woman filmhez is! A DC Film Presents: Dawn of Justice League elkalauzolja a nézőket a színfalak mögé, ahol a DC Filmes Univerzum filmjei készülnek. Ennek az események lesz a csúcspontja a vadonatúj előzetese a DC félresikerült antihős csapatának, akik jövőre a világ megmentése kényszerülnek David Ayer rendezésében. A rövidfilm ezen kívül bemutat nekünk idáig még soha nem látott jeleneteket és forgatási videókat Batman és Superman összecsapásáról, valamint Wonder Woman készülő, önálló kalandjáról. Megszólal majd többek között Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Zack Snyder és Patty Jenkins is. A műsor házigazdája a rendező / író / képregény rajongó Kevin Smith lesz. Az Öngyilkos Osztag 2016. augusztus 5-én érkezik a mozikba, míg a Wonder Woman film 2017 folyamán. A Batman v Superman: Az igazság hajnalára pedig már nem is kell sokat várni, ugyanis március 25-én rögtön be is támadja a mozikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.