Hirdetés

Januárban újra forog a Bosszúállók: Ultron kora

|

Habár a film forgatása augusztusban befejeződött, a Bosszúállók újra egyesülnek majd jövő év elején, hogy néhány jelenetet ismét rögzítsenek.

Hirdetés

A The Daily Mail információi szerint még két hét forgatás vár a stábra, 2015 januárjában az angliai, Pinewood Stúdióban. A színészek közül visszahívták Chris Hemsworth-öt (Thor), Robert Downey Jr.-t (Vasember), Mark Ruffalo-t (Hulk), Jeremy Renner-t (Sólyomszem), Paul Bettany-t (Vízió), Scarlett Johansson-t (Fekete Özvegy) és Tom Hiddleston-t (Loki). Ez a hír azonban nem olyan meglepő, hiszen Kevin Feige producer, még a nyár végén elárulta, hogy mostantól minden Marvel film forgatása után igyeszenek beidőzíteni további két hét produkciós időt, hogy újra vegyenek egyes jeleneteket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.