Hirdetés

Japán rágcsálnivalóra került Nicolas Cage arca

|

Lehetetlen ennek a mosolynak ellenállni, ha rádvirít a bolt polcáról.

Hirdetés

Nem újdonság az, ha hírességeket vagy pontosabban híres karaktereket látunk a chipses zacskókon vagy az üdítős palackokon, de álltalában szuperhősfilmeket vagy hasonló népszerű közönségfilmeket hivatottak reklámozni ezek az ábrázolások. Most Nicolas Cage is felkerült egy ilyen rágcsálnivaló tasakjára, de nem hordja kifordítva az alsónadrágját, csupán egy alacsony költségvetésű filmet reklámoz, ami még csak most jut el a szigetországba.

Hirdetés

A színész az Umaibou nevű puffasztott kukorica rúdról vigyorog vissza ránk, amivel az Army of One című filmjét népszerűsíti Japánban. A film tavály már megjelent DVD-n Amerikában és egy félőrült fickóról szól, aki úgy határoz, hogy egymaga indul útnak, hogy megölje Osama bin Ladent. A limitált kiadású "Deluxe Umaibou Nicolarúd" (tényleg így hívják) azon emberek számára elérhető, akik jegyet váltanak a filmre.

Azt hiszem máris foglalom a repjegyet, mert nekem kell egy ilyen. Itt jövök Japán!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.