Hirdetés

Japán remake-et kap a Kocka

|

A japánok dolgozzák fel elsőként a Kockát, ehhez érkezett most előzetes.

Hirdetés

Nem akármilyen remake-et kap az 1997-es klausztrofób kanadai thriller, a Kocka. Vincenzo Natali koncepcióját a japán Shimizu Yasuhiko dolgozza fel, ezzel megelőzve a Lionsgate-et, ahol már régóta tervben van egy Kocka-újragondolás.

A Kocka mára klasszikussá nőtte ki magát, de aki esetleg még nem ismeri, azt kell tudnia róla, hogy öt idegen egy kocka alakú halálcsapdában találja magát, kiszolgáltatva kegyetlenebbnél kegyetlenebb kínzóeszközöknek, ők pedig megpróbálnak kiutat találni. Szinte biztos, hogy a 2004-ben megjelenő Fűrész is sokat merített belőle mind brutalitás, mind történet terén, úgyhogy a műfaj kedvelőinek kötelező darab mindkettő.

Hirdetés

Yashiko filmjének előzetese, ami a maga fél percével inkább teasernek mondható, felirat híján is érdekesnek tűnik, ráadásul a rendező nyilatkozott is a projekttel kapcsolatban:

Nem lehet ellenállni a Kocka rendszerének. Olyan volt a film készítése közben, mintha tényleg a Kockában lettünk volna. (Ez talán nem is véletlen, mert egy helyszínen forgattuk le az egész filmet.) Ezt követően saját magunkkal kellett szembenézni. Mi leselkedik az egyén sötét bugyraiban - remény vagy kétségbeesés? Hamarosan Ti is ott lesztek velünk a Kockában. Bár lehet, hogy már itt vagytok.

A főbb szerepeket Suda Masaki, Okada Masaki, Tashiro Hikaru és Saito Takumi kapják, a premierdátum pedig 2021. október 22. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire van szüksége az eredeti filmnek egy feldolgozásra, de ha máséra annyira nem is, a japánok elképzelésére mindenképp kíváncsiak lehetünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.