Hirdetés

Jared Leto mindenkit lenyűgözött a Suicide Squad forgatásán

|

Hirdetés

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala nem egészen úgy sikerült, ahogy azt sokan várták. Nekünk volt egy kis hiányérzetünk és a szaklapok sem dobtak igazából hátast. Egyelőre úgy tűnik, a Warner belefutott egy kisebb fajta problémába, semmi olyanba, amit ne lehetne megoldani, de pár nappal a premier után már csak 30 százalékon áll a RottenTomatoeson és ez nem túl biztató. (Összehasonlításképpen a(z új) Marvel filmek közül legrosszabb is eléri legalább a 60-at, Thor: Sötét világ.) Egy-két rosszindulatú pletyka is felütötte már a fejét (egyelőre a nem túl megbízható oldalakon), amik előrevetítenek egy nem annyira pozitív képet a DC Filmes Univerzumáról. Zack Synder már most egy lazább Justice League filmet ígér. Egy filmet azonban ez még biztosan nem fog érinteni, az Öngyilkos osztagot (Suicide Squad). Az Öngyilkos osztag már készen áll, csak az utolsó simításokra vár és küldik is a mozikba. A stáb legtöbb tagja pedig nem talál szavakat a filmre, főleg Jared Leto új Jokerja mellett nem tudnak szó nélkül elmenni, mert totálisan felülmúlta önmagát. Az alakítás mindenkit lenyűgözött, nemcsak a színész társait, de a kamera mögött dolgozókat is. A rendező, David Ayer így nyilatkozott róla:

Amit Jared véghez vitt, az teljesen elképesztő volt. Amikor belépett a díszletbe, a világ megállt. Minden megállt. Olyan erőteljes, fenyegető és megfogható volt a munkája, hogy szinte érezni lehetett őt. A stáb egyszerűen csak felhagyott a munkával és nézte őt. Rá kellett szólnom az emberekre, hogy folytassák a dolgukat, mert annyira fantasztikus volt.
Már korábban lehetett olyan értesüléseket hallani, hogy Leto sokszor két jelenet közben is a karakter bőrében maradt, és a színészek kiemelték, hogy valószínűleg nem is találkoztak azzal az emberrel, aki a maszk mögött volt. Ugyan mi eddig elég keveset láthattunk a Jokerből, de az is épp elég volt, hogy legyen egy elképzelésünk arról, mire számíthatunk. Jared Letora, mint Joker, és a többi bad guyra sajnos augusztus 5-ig várnunk kell.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.