Hirdetés

Jared Leto csatlakozott a Szárnyas fejvadász 2 stábjához

|

A legújabb Joker egy kis időre félre teszi a tréfát, hogy a Szárnyas fejvadász folytatásában szerepeljen.

Hirdetés

Az Alcon Entertainment befejezte a Szárnyas fejvadász 2 szereplőválogatását, az utolsó csatlakozón pedig biztosan sokunk szeme tágra nyílik. A stúdió bejelentette, hogy az Oscar-díjas Jared Leto-val bővült a stáb, a színészt ráadásul egy "kulcsfontosságú" szerepben láthatjuk a filmben. A készítők szerint egy "sosem látott, emlékezetes karaktert fog megformálni". Leto-ról ismeretes, hogy szeret teljesen eggyé válni a karakterei személyiségével, éppen emiatt nagyon megválogatja, hogy mit vállal el, szóval kíváncsian várjuk, hogy ebből mit tud majd kihozni.

Hirdetés

Ridley Scott, akinek az eredeti Szárnyas fejvadászt köszönhetjük, már néhány éve dolgozik a folytatáson, amelyet producerként fog felügyelni. A rendezői székben ezúttal a Sicario - A bérgyilkos és a Fogságban direktora, Denis Villeneuve fog ülni. A projekt eddigi kimenetele nem is festhetne ennél jobban, hiszen az első rész írója Hampton Fancher közösen készíti a forgatókönyvet Michael Green-nel, Harrison Ford visszatér Rick Deckard szerepében, és Ryan Gosling-ra is rátalált egy fontosabb szerep.

A történet részletei, ahogyan azt már Villeneuve filmjeitől megszokhattuk, nagyon ködösek, de annyit tudunk, hogy a cselekmény néhány évtizeddel az 1982-es eredeti alkotás eseményei után foglal helyet. Leto csatlakozása nagyon érdekes, és okkal furdal minket a kíváncsiság, hogy mégis milyen szerepről lehet szó, amelyhez ilyen kaliberű színész kell, és akit ilyen későn választottak csak ki. A forgatás hamarosan megkezdődik, ami azt jelenti, hogy Leto-nak nem lesz túl sok ideje felkészülni miután végzett a Suicide Squad promózásával.

A Szárnyas fejvadász bemutatója 2017. október 6-ra van kitűzve. Főbb szerepekben még Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James és Dave Bautista.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.