Hirdetés

Jared Leto a Tron 3-ban?

|

A színész tárgyalásokat kezdett a sci-fi folytatásának az egyik szerepéről

Hirdetés

Pár napja érdekes dolgot említett Joseph Kosinski, a 2010-es Tron: Örökség rendezője a Tron 3-al kapcsolatban. A rendező még 2015-ben kezdte előkészíteni a filmet, majd a gyártó Walt Disney végül törölte a projektet. Ezt most Kosinski azzal módosította, hogy szó sincs törlésről, csupán "hibernálták" a projektet. Most azonban újra mozgásba lendült a film.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint tárgyalások kezdődtek Jared Letoval, aki már 2015-ben a készítők látóterébe került a Tron: Ascension - avagy Tron: Felemelkedés - kapcsán, ami lehetséges, hogy egy reboot is lenne, de erre egyelőre csak pletykák utalnak. Leto egy Árész nevű figurát alakítana, akit már a forgatókönyv írásakor a színész-énekesről mintáztak, így vélhetően egy eléggé extravagáns karaktert fog játszani.

Ha Kosinski kijelentéséből indulunk ki, akkor egy folytatásról lehet szó, semmint teljes újraindításról. A Tron: Felemelkedés eredeti tervei szerint a történet az előző részből megismert, Garrett Hedlund és Olivia Wilde által alakított Sam Flynn és Quorra karakterére koncentrált volna egy a való világban játszódó inváziós sztoriba ágyazva, azonban nem lehet tudni, hogy Leto megnövekedett star powerje mennyire írja át ezt a koncepciót. Leto az elmúlt időszakban egyébként is ráállni látszik a blockbusterekre, elég ha a rossz emlékű Suicide Squad Jokerére gondolunk, de idén még láthatjuk a Szárnyas fejvadász 2049-ben is, amely kapcsán hazánkba is ellátogatott, amit néhány instagram posztban meg is örökített. Amennyiben Leto tényleg kiemelt szerepet kap, kérdéses marad, hogy mennyire tudna elvinni a hátán egy ekkora filmet, hiszen a Suicide Squadban hiába ő volt a marketing anyagok középpontjában, az Jokernek és nem neki szólt.    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.