Hirdetés

Jason Bourne 12 év szünet után is válaszok után kutakodik

|

Hirdetés

Matt Damon jövőre visszatér Jason Bourne-ként a mozikba, ami már most 2016 egyik legvártabb filmélménye lesz. Mindeddig azonban keveset tudtunk a Bourne 5 történetéről, ám a színész a lassan debütáló A marsi/Mentőexpedíció promózása közben elejtett néhány, igen csak érdekes infómorzsát.

"Bourne-nak visszatért az emlékezete, de ez még nem jelenti azt, hogy minden tudás a birtokában áll. 12 év telt el mióta Jason Bourne eltűnt a világ szeme elől, szóval meg kell válaszolnunk ezeket a kérdéseket. Hol volt mindeddig? Mit csinál? Mi az, ami ismét cselekvésre ösztökéli? Amint ezeket mind megválaszoljuk, megvan a filmünk."
A Matt Damon által utalt 12 éves periódusra felhúzhatjuk a szemöldökünket, hiszen a Bourne Ultimátum 2007-ben jött ki, így elképzelhető, hogy a 2016-os megjelenési dátum ellenére a történet 2016 után fog játszódni egy Snowden utáni világban. Mint arról már beszámoltunk, a film Görögországból, a demokrácia hazájából fog kiindulni, és Las Vegasban ér véget a hajsza. Damon mellett Paul Greengrass is visszatér a rendezői székbe, úgyhogy a csalódási faktor egyelőre minimális fokon ég. Ti örültök, hogy a Bourne 5-ben megválaszolásra kerülnek a hosszú szünetből adódó alapkérdések?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.