Hirdetés

Jason Bourne - Először mozgásban az új film (Frissítve)

|

Hirdetés

Nem újdonság a rajongók számára, hogy idén visszatér a Bourne-széria, viszont az eddigi részekért felelős rendező, Paul Greengrass és a Universal Pictures eddig homályban tartottak minket a következő film részleteivel kapcsolatban. A Super Bowl alatt viszont megtört a csend és megkaptuk a szimplán csak Jason Bourne névre keresztelt folytatás első konkrétumait. Bár a hivatalos szinopszis annál nem említ többet, minthogy Matt Damon ismét magára ölti Jason Bourne karakterét és feltűnik mellette a vásznon Alicia Vikander, Vincent Cassel, Julia Stiles, valamint Tommy Lee Jones, de azért a Super Bowl alatt bemutatott félperces kedvcsináló valamicskét pedzeget a történetből: Frissítés: már feliratosan is nézhető a trailer! Feliratos:  https://www.youtube.com/watch?v=LTbQlnfJ8Y8 Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=_gBnmKOixDM A külföldi dátum 2016. július 29., hazai egyelőre még nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.