Hirdetés

Jason Bourne - Az első előzetes csütörtökön jön!

|

Hirdetés

Csütörtökön érkezik az első előzetes a Jason Bourne legújabb részéhez, amiben nemcsak Matt Damon tér vissza, de a rendező, Paul Greengrass is. Ők ketten hozták össze a Bourne második és harmadik részét, illetve a Zöld zónát. Hogy miért egyszerűen Jason Bourne lett a film címe, azt már elmagyarázták nekünk, de a marketingesek természetesen maximálisan ki is használják, hisz tudod a nevét... Ráhangolódás képpen megkaptuk az első tökéletesen semmit mondó Teasereket, de manapság ezt ugye így szokás: https://www.youtube.com/watch?v=yVrIlE7aCiM   https://twitter.com/jasonbourne/status/722077853240549378 Egy videót már láttunk korábban, meg jó pár forgatási képet, de a teljes élményre még július 29-ig várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.