Hirdetés

Jason Bourne - Újabb információkat árult el a filmről Matt Damon

|

Hirdetés

A Super Bowl szünetében a megannyi előzetes mellett végre bepillantást nyerhettünk a legújabb Bourne moziba is, aminek a címe csak simán Jason Bourne lett. Az előzetes nem volt hosszú, viszont kiderült, hogy Matt Damon továbbra is badass az amnéziás szuperügynök bőrében, valamint hogy nagyon ígéretesnek és akciódúsnak ígérkezik az ötödik Bourne mozi. A filmet újfent Paul Greengrass rendezi, akinek a nagyszerű A Bourne-ultimátumot köszönhetjük, és Damon mellett olyan színészek tűnnek majd fel nagyobb szerepben, mint Alicia Vikander, Tommy Lee Jones valamint Vincent Cassel. Damon ugyan korábban már hintett el néhány infómorzsát a rajongóknak, ám a napokban egy interjúban bővebben beszélt a filmről, valamint, hogy miként kapcsolódik ez a történet az előző három részhez:

Ugyanúgy éli az életét, mint korábban, ám aztán elindul, hogy megtalálja Julia Stiles karakterét, aki azt mondja neki:" Csak azért, mert emlékszel mindenre, nem jelenti azt, hogy tudsz is mindent." Tehát egy sötét és megoldatlan helyen találjuk Őt. Bár nem mondjuk ki végleg, de ez a befejezése lesz a kalandnak, ami A Bourne-rejtéllyel kezdődött. Ez része az első három filmnek, és nem egy teljesen új fejezetet. Ez a film sokkal mélyebb lesz, mint az Ultimátum volt.
Damon beszélt Alicia Vikander és Jones szerepéről is egy keveset:
Valami újat és nagyszerűt szerettünk volna csinálni, és Alicia tökéletesen megfelelt mindkettőnek. Az ő személyében egy új karaktert ismerhetünk majd meg, aki egy számítógép specialista. A három front mellett ( víz, föld, levegő) ahol a háborúk zajlanak, most behozzuk a negyedik frontot: a kibertért. Persze Alicián kívül van egy Tommy Lee Jones is a filmben, aki az analóg, a régimódi CIA ügynököket képviseli. Ez a két új karakter szerintem az egyik legnagyobb újítások közé fog tartozni a filmben.
Kiváncsian várjuk a végeredményt, de van egy olyan érzésünk, hogy nem fogunk csalódni. A Jason Bourne július 29-én érkezik a mozikba.
jason-bourne-first-look-super-bowl
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.