Hirdetés

Jason Bourne - Ütős lett az első előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

Lassan 10 év telt már el, hogy Jason Bourne maga mögött hagyta a CIA-t és annak korrupt rendszerét, de békét továbbra sem lel. A Snowden-ügy és a lehallgatási botrány kapcsán azonban ismét egykori munkadói célkeresztjébe kerül, ezért ismét akcióba lendül. Az ügynök ezúttal megfordul görögországi zavargásokban, Londonban, a kémek városában és felforgatja egy látványosnak ígérkező hajszában Las Vegast is. Matt Damon alakítja természetesen ezúttal is az amnéziás ügynököt, Julia Stiles is visszatér Nicky szerepében, a Bourne utáni hajszát a barázdált arcú Tommy Lee Jones vezeti, de feltűnik még a friss Oscar-díjas Alicia Vikander is, a fő ellenlábast pedig Vincent Cassel alakítja. A (méltatlanul alul értékelt) A Bourne-hagyatékot ugyan a széria korábbi forgatókönyvírója, Tony Gilroy rendezte, de Paul Greengrass a csapda és az ultimátum után ismét elfoglalta a direktori széket, a zeneszerzői poszton pedig David Buckleyval kiegészülve John Powell is visszatér. És mintha az előzetes néha az ellenkezőjéről árulkodna, Greengrass ezt gondolja a főhősről:

Jason Bourne nem egy szuperhős, nem visel köpenyt vagy maszkot. Csak egy egyszerű ember. Amikor Jason Bourne-t látják, akkor eltudják képzelni, hogyhogyan reagálna azokra a szituációkra és körülményekre, és amikor látod a gondolatmenetét és ahogy végigviszi, majd végrehajtja a tervét.az hihetetlenül izgalmas.
A széria producere, Frank Marshall a minap elárulta, hogy sem Indiana Jones, sem pedig Jason Bourne esetében ne számítsunk olyan színészcserékre, mint James Bond esetében, hiszen azok már annyira összenőttek a színészekkel. A film bemutatója pedig itt van a nyakunkon, ugyanis a premier július 27.-én esedékes. Update: közben befutott a szinkronos verzió is a UIP Duna Filmnek hála. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=SvgFL7lzPCo Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=7uLVIUuEfFY
Jason Bourne Poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.