Hirdetés

Jason Bourne visszatér!

|

Most már hivatalos, hogy Matt Damon visszatér az amnéziás ügynök szerepében.

Hirdetés

Már a 2007-es harmadik rész óta rebesgetik, hogy a figura visszatér, de Matt Damon kategorikusan kijelentette, hogy csak akkor van benne egy újabb kalandban, ha a rendezői székben Paul Greengrass csücsül, ő pedig ezt a feltételt egy jó forgatókönyvhöz kötötte, ami méltó az első két részhez. Ez annyira nem jött össze, hogy Damon és Greengrass az "iraki Bourne-filmjükkel" a Zöld Zónával zakóztak egyet (mert a nézőknek számít a név), így pedig Jeremy Renner Bourne-pótlékával kellett beérniük, aki szintén nem hozta a várt számokat, de ennek ellenére a vele készült folytatás továbbra is tervben van. Most azonban hivatalosan is megerősítették a hírt, miszerint 2016 nyarán folytatódnak Jason Bourne kalandjai, a forgatás pedig jövő ősszel veszi kezdetét. Ki örül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.