Hirdetés

Jason Momoa felfedte a címszereplő új jelmezét az Aquaman 2-ből

|

Egy merőben új külsővel fog visszatérni Atlantisz ura az Aquaman folytatásában.

Hirdetés

Javában forog az Aquaman and the Lost Kingdom forgatása, és Jason Momoa nem volt rest megbolygatni egy picit a nyári fásultságba fulladó rajongókat két új képpel az Instagramján, ahol megosztotta, hogyan is fog kinézni az általa alakított Arthur Curry a folytatásban. Míg az első képen a képregényekből is ismert narancssárga-zöld kombinációban villog Momoa, a másodikon egy sötétkék szerkóban köszön vissza, ami az első információk alapján egyfajta lopakodó ruházat lesz, amit az atlantisziak viselnek. Természetesen a filmben mindkét ruhában viszontlátjuk majd kedvenc hawaii-i színészünket.

Bár a folytatás már forog, egyelőre keveset árultak el a cselekményről a készítők. A The Lost Kingdom a címben egy atlantiszi elveszett királyságra utal, de ennél többet valószínűleg csak a filmből fogunk megtudni - legalábbis remélhetőleg a majdani előzetesek nem fognak minden csavart ellőni. A második részre természetesen visszatér Momoa, és kvázi mindenki az első részből: Amber Heard, Patrick Wilson, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, illetve Yahya Abdul-Mateen II. A rendezői székben ismét James Want ültették be, úgyhogy várhatóan ebben a részben is lesznek félelmetesebb szekvenciák.

Hirdetés

Ti mit szóltok az új designhoz Aquaman külsejét illetően?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.