Hirdetés

Jason Momoa lesz Fagyoska, a hóember

|

Ha ettől nem fogunk padlót, akkor semmitől.

Hirdetés

1969-ben debütált a Rankin/Bass Productions gyártásában készült, mindössze 25 perces Fagyoska, a hóember című rajzfilm, amelyben egy kislány életre kelt egy hóembert Dinka professzor, a bűvész mágikus kalapjával. Ez a kedves kis történet óriási sikert aratott a fiatalság körében, azt azonban senki sem gondolta volna, hogy Hollywood még ebben is meglátja a fantáziát: mindenesetre eljött ez a nap, és még csak nem is ez a legszürreálisabb az egészben.

Hirdetés

A Deadline legfrissebb értesülése szerint a Warner Bros. stúdiónál már gőzerővel dolgoznak a klasszikus animáció élőszereplős filmváltozatán, a népszerű rajzfilmfigurát pedig Aquaman, vagyis Jason Momoa fogja "megszemélyesíteni". Ebben az esetben ez annyit tesz, hogy mivel Fagyoska CGI-karakterként fog feltűnni a filmben, Momoa csak szinkronizálni fogja őt. A Stampede produkciós cég egyik alapítója, Jon Berg a következővel indokolta a hajmeresztő döntést:

Tisztában vagyunk vele, hogy Jason tele van szeretettel, odaadással és mélyen kapcsolódik ohanához (a család Hawaii-on), ami mind megkerülhetetlen része a karácsonynak és Fagyoskának is.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor mutathatják be az újragondolt Fagyoska, a hóembert, mivel jelenleg is készül a forgatókönyv az Elvarázsolt kastélyt, a Szupersulit, és a Mi a manó?-t is jegyző David Berenbaum közreműködésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.