Hirdetés

Jason Momoa megosztotta véleményét a Conan a barbár remake-ről

|

Élete egyik legjobb forgatási élménye lesújtó végeredménybe torkollott.

Hirdetés

A 2010-es évek elején Hollywoodban aktívan keresték az új mainstream fundamentumokat, mielőtt a képregényfilmek világa eluralta volna a filmvásznakat. A Warner Bros ekkor még abban bízott, hogy a '80-as évek nagysikerű Conan a barbár történeteket remake-elve nyúlhat majd bele a tutiba, ehhez pedig meg is szerezte a feltörekvő Jason Momoát főszereplőnek. A film végül megannyi írót és rendezőt emésztett fel, és ez a végeredményen is meglátszódott.

Hirdetés

Momoa a GQ-nak adott interjújában tért ki a nagyreményű projektre, melyről kendőzetlen stílusban mondta el a véleményét.

"Részese voltam sok olyan filmnek, ami nagy szívás volt, és voltak olyanok is, ahol kikerült a kezünkből a kontroll. A Conan a barbár egyike volt ez utóbbiaknak. Ez volt életem egyik legjobb élménye, aztán átvették tőlünk és egy kalap szar lett végül a film."

Nektek tetszett annak idején a Momoa-féle Conan a barbár remake vagy osztjátok a színész verdiktjét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.