Hirdetés

Jason Momoa reagált a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala fogadtatására

|

Hirdetés

Nagyon érdekes volt ez az elmúlt három hét mióta a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala a mozikba került. Rengeteg rajongó felháborodva látta, hogy nem minden kritikus ájult el úgy a filmtől, mint az szerették volna, de ettől függetlenül a Sötét Lovag és az Acélember csatájára így is rengetegen kíváncsiak voltak és a hét elején átlépte a 700 millió dollárost bevételt világszerte. A DC Bővített Univerzumát elindító filmre azonban nem csupán a címszereplők miatt volt érdemes beülni, ugyanis először láthattuk Jason Momoát Aquaman szerepében. A színész most a Batman Superman ellen fogadtatásáról és a jövőről beszélt egy keveset:

Itt-ott voltak hézagok, de összességében feltüzelt. Rengeteg támogatást kapunk a rajongóktól. A világ hatalmas és csodálatos, rengeteg minden van benne. Kiváltságosnak érzem magam, hogy tudhatom, milyen nagy dolgok állnak előttünk. Izgatott is vagyok, hogy az emberek láthatják a kész terméket. Most pedig eljött a mi időnk, jöhet az Igazság Ligája! Már négy éve várok rá, de eddig csendben kellett maradnom. Eszméletlenül várom a forgatást! Volt akinek tetszett és volt akinek nem (a Batman Superman ellen), engem nem igazán érdekel, nem igazán hallgatok másokra. Nem nyerhetsz meg mindenkit magadnak. Viszont én remekül szórakoztam. Imádtam.
A Batman Superman ellen az első élőszereplős film, amiben együtt láthatjuk Batmant (Ben Affleck), Supermant (Henry Cavill) és Wonder Womant (Gal Gadot). A rajongók pedig nem csupán Aquamanből láthattak egy apró szeletet, hanem Flashre (Ezra Miller) és Cyborgra (Ray Fisher) is kaptunk utalást. Amikor arról kérdezték Momoát, hogy mire számíthatunk az Igazság Ligájától a színész meglepő módon egy Marvel filmhez hasonlította.
Olyasmi ez, amit eddig még sosem fedeztek fel. Számomra olyan, mint a Vasember. Amikor megláttam Vasembert azt gondoltam, hogy "Húha!". Ezt a karaktert eddig nem ismertük, Robert Downey Jr. pedig egy egészen új szintre emelte. Zseniális a fickó és elképesztő film volt.
Jason Momoa a különálló Aquaman filmjét is megkapja az Igazság Ligája után, de azt egyelőre nem tudni, hogy annak mikor kezdődnek el a munkálatai. A filmet James Wan rendezi, Amber Heardet pedig Mera szerepében láthatjuk majd.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.