Hirdetés

Jason Momoával erősíthet a Minecraft film

|

Markus Persson remekének feldolgozása körül még sok a kérdőjel, de pár fontosabb kérdésről lehullhatott a lepel.

Hirdetés

A Minecraftot bátran nevezhetjük a 2010-es évek egyik, ha nem egyenesen a legnagyobb videojátékos sikersztorijának. Markus Persson a felfedezés varázsával és a kreativitás kibontakozásának teret adó építéssel-tárgykészítéssel hódító remeke bebizonyította, hogy egy jó alapötlet többet ér a csillogó-villogó grafikánál. Egyben hosszú esztendőkön át meghatározta az ágazat trendjeit - azaz  kevésbé finoman fogalmazva, független garázscég épp úgy megpróbálta jól vagy rosszul lemásolni, mint dollármilliárdokban kifejezhető tőkéjű megavállalat.

Hirdetés

Ennek tükrében aligha meglepő, hogy idővel a filmváltozat lehetősége is felmerült, de a Warner erőfeszítései dacára a szándékot sokáig nem követték tettek. Mára azonban körvonalazódnak a részletek.

Mint az ismeretes, az alkotást végül nem Rob McElhenney vagy Shawn Levy, hanem a leginkább a Nevetséges Napóleonról ismert Jared Hess fogja rendezni. A produceri teendőket pedig a Dűne útját is egyengető Mary Parent és Roy Lee vállalták magukra. Míg a Weinstein ügy kapcsán gyanúba keveredő, majd az őt ért zaklatások miatt öngyilkosságba menekülő Jill Messick posztumusz kapja meg ezt a titulust. Rajtuk kívül még Jon Berg, Cale Boyter, Jon Spaihts, illetve a fejlesztő-kiadó Mojang képviseletében Lydia Winters és Vu Bui is a projekt tető alá hozatalán fáradoznak.

Ezen információkon túl a The Hollywood Reporternek köszönhetően már azt is tudni, hogy Jason Momoa feltűnzet majd az élőszereplős adaptációban. Az, hogy kit fog alakítani, ezen sorok írásakor még nem derült ki, de a külföldi híradások alapján a főszerepre folytat tárgyalásokat a Warnerrel. 

Ti megnézitek majd a Minecraft filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.