Hirdetés

Jason Statham most kimaradna a konfliktusból

|

Bármennyiszer is láttuk már faarccal csontokat törni a filmjeiben, Jason Statham ezúttal most kerülné a konfliktust. A színész elárulta, nem szállna be a Halálos iramban 8 stábjában fellépett vitákba.

Hirdetés

Bizonyára mindenki olvasott már a Halálos iramban 8 forgatásának befejezése után nem sokkal kezdődött vitáról, amit a korábbi pankrátor, Dwayne Johnson indított el. Napjaink legjobban fizetett színésze, egyik kollégáját nem profihoz illő magatartása miatt szólta le. Ugyan nem nevezte meg, hogy kire is gondolt valójában, ám egy nem sokkal későbbi Instagram posztjából kiderült, hogy a filmsorozat főszereplőjére, Vin Diesel-re utalt. Azt még nem tudni, hogy a színészek között kialakult feszültség valamilyen formában kihat-e majd a végtermékre, de az most kiderült, hogy Jason Statham teljesen elhatárolódik ettől az összeszólalkozástól.

Hirdetés

Legújabb filmje, A mestergyilkos - Feltámadás népszerűsítése közben adott interjú során került szóba a vita, de a 49 éves színész elmondása szerint nem lát okot, amiért bele kellene szólnia.

Én kimaradnék mások civakodásából. Semmi közöm hozzá és nem is akarok a részese lenni. Dwayne Johnsonnak is megvan a joga, ahhoz, hogy felszólaljon a maga módján. És hogy miről is akar felszólalni - azt kérdezzék tőle.

Statham azt is hozzátette, hogy "Dwayne jó barátja" és "szeretné ha így is maradna" és a Halálos iramban készítése egy "fenomenális" tapasztalat volt számára. Azt még nem tudni, hogy mi lesz a vita végeredménye, ami a két színész között húzódik. Egyes értesülések szerint a többi színész is megorrolt Johnsonra, amiért nyilvánosságra hozta a vitát, viszont ugyanebben a forrásban azt is állítják, hogy a két színész már ki is békült egymással. Egy másik verzióban úgy tudják, a vita egy látványos, a WWE kereteiben rendezett összecsapásban ér majd véget. Hogy mi lesz ennek a vége? Azt csak idővel tudjuk meg, addig viszont várnunk kell, ahogyan a Halálos iramban 8. első előzetesére is, ami a rendezőre hivatkozva decemberben érkezik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.