Hirdetés

Jason Statham is visszatérhet A kém folytatásában!

|

A kém egyik legviccesebb karaktere - szerencsére - a második részben is szerepet kaphat!

Hirdetés

A kém azon komédiák közé sorolandó, amelyek túlmutattak a középszerűségen és akadtak tucatszámra emlékezetesebb pillanatai. Különösen emlékezetesnek és hasfalszaggatónak bizonyultak azok a jelenetek, amelyben a Jason Statham által játszott Rick Ford tette az ászt, majd sült be annak rendje és módja szerint.

Hirdetés

Paul Feig rendező tisztában van ezzel és az Empire-nak adott interjújában elárulta, hogy bizony nem hogy van már ötlete ahhoz, miként folytassa A kémet, de szándékában áll Statham-et is visszahozni - tekintve, hogy egyik legkedvesebb karakterének tartja. Fennáll kérdése persze annak, hogy vajon Ford az idők múlásával mennyire változott meg, de a rendező erre csak azt mondta:

Öntudatosabb lesz vajon a folytatásban? Dehogyis lesz öntudatosabb! Még öntudatlanabbá válik!

Értsd: ha lehet, még nagyobb idióta lesz, mint az első részben, amivel mi, nézők nagyon is jól járunk. Statham is, mert tarthat egy kis szünetet a sok macsószerep között. Egyelőre ennyi információ van birtokunkban a tervezett folytatásról, de remélhetőleg hamarosan többet is megtudhatunk! Ha más nem, a Szellemirtók után mindenképp - nyilván függnek dolgok attól, hogy bukik-e vagy sem a szellemes reboot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.